ZAMENA: Za ovaj auto kažu da je ŠKODA OCTAVIA za SIROMAŠNE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAMENA: Za ovaj auto kažu da je ŠKODA OCTAVIA za SIROMAŠNE

Šta vi mislite?

Drugi put u poslednjih nekoliko meseci pojavile su se dizajnerske skice nove generacije Škode Rapid.

2020 Skoda Rapid gets teased in two official sketches pic.twitter.com/fRNT1kmkUG

— Our Car Zone (@OurCarZone1) 03. децембар 2019.

Iako se lansiranjem modela Scala očekivalo da Škoda ugasi ovu limuzinu, ona će ipak ostati na tržištu verovatno kao pristupačna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << verzija.

Mnogi vide Rapid kao jeftiniju alternativu za novu Octaviu, čija će cena verovatno da poraste u odnosu na odlazeću generaciju.

Osim toga, većina evropskih proizvođača koji ne ciljaju premijum klasu, poput "Peugeota, Citroena, Fiata" imaju neki "budžetski" model namenjen manjim tržištima poput Rusije, Turske i Istočne Evrope.

Upravo bi tu svoje mesto mogao da nađe novi Rapid i uzme veliki deo "kolača" modelima kao što su Tipo, 301, C-Elysee...

S obzirom na skice, jasno je da je Rapid uzeo brojne dizajnerske elemente nove Scale, pre svega na prednjem delu vozila.

Novi Škoda Rapid bi mogao da debituje do kraja ove godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.