Stiže novi Škodin krosover  debi u Ženevi VIDEO

Izvor: B92, 16.Jan.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže novi Škodin krosover " debi u Ženevi VIDEO

Češka Škoda najavila je novi krosover u svojoj SUV porodici koji će predstaviti u martu 2019. na Sajmu automobila u Ženevi.

Novi crossover model kombinuje prednosti SUV modela (viša pozicija sedenja, lakši ulaz/izlaz, viši klirens) sa agilnošću i upravljivošu kompaktnog automobila.

Škoda je za sada prikaala samo siluetu modela Vision X >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji će se u SUV postavi priključiti Karoqu i Kodiaqu.

Slika pruža prvi pogled na prednji deo automobila čime pokazuje prepoznatljiv dizajn LED farova sa odvojenim dnevnim svetlima na vrhu i integrisanim dinamičkim indikatorima pravca.

Baziran na modularnoj transverzalnoj matrici (MQB) Volkswagen grupacije, novi Škodin krosover nudi nove sisteme asistencije kao i mnoga "Simply Clever" rešenja – jedna od karakteristika brenda, pored prostrane unutrašnjosti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Škoda za sajam u Ženevi najavila svoj mali SUV

Izvor: AutoBlog, 16.Jan.2019

Poznato je da Škoda već neko vreme priprema urbani SUV (najavljen prošle godine u Ženevi studijom Vision X concept), dok je danas i zvanično potvrđeno da će njegova promocija biti održana početkom marta na sajmu automobila u Ženevi Škoda je objavilai i kraći teaser video, ali još nije otkrila...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.