Škoda najavljuje još jedan NOVITET! Šire svoju krosover ponudu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2019, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škoda najavljuje još jedan NOVITET! Šire svoju krosover ponudu! (VIDEO)

Biće zanimljivo!

Nošeni odličnim tržišnim plasmanom poslednjih noviteta, u Škodi su odlučili da dalje prošire svoju krosover ponudu, a sada su otkrili i prvi detalj.

U najavnom video materijalu Škoda ne otkriva puno, ali taman toliko da znamo kako će prinova biti model pozicioniran ispod "karoka" i "kodiaka". Najkraće rečeno, to je treća verzija malenog krosovera u VW koncernu. Tako bi nakon "seat arone" i VW "t-krosa" ovaj model bio ujedno i najozbiljniji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u borbi protiv rivala kalibra "stonika", ali i starosedelaca poput Nisanovog "džjuka".

HAOS NA BEOGRADSKIM ULICAMA: Svi gledaju u neverici - vozi motor, a iza njega sedi OVO! (FOTO)

Ono što sada vidimo su odvojena dnevna LED svetla spreda, te poseban dizajn i tzv. dinamičko rešenje pokazivača smera integrisanih u njih. Ako mogu Audi i VW, zašto ne bi i Škoda, zar ne?

Osim prepoznatljivog dizajna i verovatno standardnih praktičnih rešenja, valja očekivati i poznatu ponudu motora. U Škodi zasad obećavaju vozne osobine na nivou kompaktnog automobila, a što s obzirom na osnovu ne treba da čudi. S druge strane ovde ne treba gledati dalje od prednjeg pogona i 150 KS.

Nepotvrđena vest kaže da će se taj novi model veroatno nositi ime "kosmik", a na osnovu internih dokumenata koji su ranije procurili u javnost.
Pogledaj vesti o: Skoda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.