Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jun.2018, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi automobili vrijedni 400.000 KM za MUP Tuzlanskog kantona

TUZLA - Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Tuzlanskog kantona predstavilo je danas 11 novih automobila "škoda oktavija" vrijednih oko 400.000 KM, koji su nabavljeni vlastitim sredstvima za potrebe resornog ministarstva i Uprave policije.

Ministar unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Husein Topčagić rekao je da je ovo nastavak aktivnosti u opremanju Ministarstva u cilju efikasnijeg i bezbjednijeg djelovanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

U posljednje dvije godine nabavljeno je 57 vozila i dva motocikla, što dokazuje da je menadžment MUP-a Tuzlanskog kantona spreman ulagati u materijalno-tehnička sredstva policije da bi bezbjednost građana bila na visokom nivou, saopšteno je iz MUP-a.

Policijski komesar MUP-a Tuzlanskog kantona Dževad Korman rekao je da će 10 vozila koje je dobila Uprava policije MUP-a biti odmah upućena u organizacione jedinice, što će pomoći operativnom radu policije sa ciljem zaštite lične i imovinke sigurnosti građana.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.