Izvor: RTS, 24.Feb.2021, 20:12

Na službenom vozilu ministra Dmitrovića odvrnuti šrafovi na točkovima

Na službenom vozilu "škoda superb" ministra za brigu o porodici i demografiju Ratka Dmitrovića, tokom službene posete Nišu u ponedeljak, na prednjem levom točku odvrnuti su svi šrafovi, a na desnom prednjem točku šrafovi su bili olabavljeni, saopštilo je Ministarstvo.
Kako se navodi u saopštenju, u ponedeljak je ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović boravio u službenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poseti Nišu, a nakon razgovora sa tamošnjim gradskim rukovodstvom i obilaska Sigurne kuće, ministar Dmitrović je krenuo put Beograda, službenim vozilom "škoda superb" za čijim upravljačem je sedeo vozač Vlade.
"Na izlazu iz Niša, a pre uključenja na auto-put za Beograd, vozač i ministar osetili su čudan zvuk koji je dolazio s prednje strane vozila. Zaustavili su kola i ustanovili da su na prednjem levom točku odvrnuti svi šrafovi, od kojih su tri pala na zemlju pri samom dodiru. Na desnom prednjem točku šrafovi su bili olabavljeni", ističe se u saopštenju Ministarstva.
"Po elementarnoj tehničkoj proceni, ovako nešto ne može da se dogodi samo od sebe, odnosno moguće je jedino delovanjem ljudskog faktora. Srećom, ministar Dmitrović je na vreme prekinuo vožnju koja je mogla da se okonča tragično", dodaje se u saopštenju.
Ministarstvo unutrašnjih poslova, kako se navodi, intenzivno radi na ovom slučaju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo: Na Dmitrovićevom automobilu odvrnuti šrafovi na točku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2021

Ministarstvo za brigu o porodici i demografiji saopštilo je da je ustanovljeno da su na jednom točku službenog automobila "škoda superb", u kojem se vozio ministar Ratko Dmitrović, bili odvrnuti svi šrafovi, što je prema proceni, moglo da se desi jedino uz ljudsko delovanje...Kako je saopšteno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.