Kako će izgledati nova Škoda Superb?

Izvor: B92, 28.Sep.2022, 09:09

Kako će izgledati nova Škoda Superb?

Dok neki nagađaju, drugi su seli za kompjuter i pokušali da dočaraju dizajn sledećeg Superba.

Škoda uveliko priprema novu generaciju svog vodećeg modela povezanog sa Passatom. Kako će izgledati Škoda Superb za 2024?

Na putevima se već mogu videti testni primerci skriveni "kamuflažom". Neki od njih još nemaju originalnu karoseriju, a neki koriste komponente drugih modela.

Nema sumnje da će novitet biti veoma blizak spomenutom Volkswagenu. S obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je auto-industrija u tranzicionom periodu koji prethodi potpunoj elektrifikaciji, nova Škoda Superb biće dostupna i u verziji sa SUS motorima, što će obradovati tradicionaliste.

S obzirom da se na evropskim putevima sreću samo maskirani test primerci, nezavisni dizajneri nastoje da nam približe ono što se (možda) krije ispod kamuflaže.

Spekulativni renderi karavan verzije sledećeg Superba (s obzirom da će sestrinski Passat imati samo karavan varijantu), čiji je autor dobro nam poznati Nikita Čujko (kolesa.ru), izgledaju vrlo zanimljivo, a koliko su bliski originalu pokazaće vreme.

Čini se da je sa prednje strane dobro poznati koncept.

Autor predviđa da će stop svetla biti povezana LED svetlosnom trakom. To je danas moderno rešenje kod mnogih proizvođača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Skoda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kako će izgledati nova Škoda Superb

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Sep.2022

Dok neki nagađaju, drugi su sjeli za kompjuter i pokušali da dočaraju dizajn sljedećeg Superba.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.