Kako bi mogla da izgleda Škoda Scala za sve terene FOTO

Izvor: B92, 31.Dec.2018, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako bi mogla da izgleda Škoda Scala za sve terene FOTO

Škoda je krajem 2018. predstavila kompaktni model Scala, a već se spekuliše o novim verzijama ovog automobila, među kojima je i "kros" varijanta.

Škoda u aktuelnoj ponudi već ima nekoliko "kros" verzija postojećih modela, koji nose oznaku Scout, pa bi i Scala mogla da dobije jednu takvu opciju.

Potencijalna Scala Scout bila bi ekvivalent Ford Focusu Active koji je predstavljen u 2018. i kao i ostali slični automobili tog tipa imala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi specifične stilske elemente i zaštitne dodatke na donjim delovima karoserije, kao i neizbežne krovne šine, što bi vozilu dalo i atraktivniji izgled.

Dodatnu funkcionalnost u vožnjii izvan asfaltnih puteva obezbeđivali bi pogon na sva 4 točka i veće odstojanje vozila od tla.

Škoda se za sada nije zvanično oglašavala o eventualnoj Scali Scout, ali to nije sprečilo nezavisnog dizajnera Nikitu Aksionova da pomoću kompjuterskih rendera predstavi svoje viđenje ovog vozila.
Pogledaj vesti o: Skoda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.