DVE TEŠKE NESREĆE U ZAPADNOJ SRBIJI: Lančani sudar tri vozila i još jedan udes, ima povređenih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020, 18:17

DVE TEŠKE NESREĆE U ZAPADNOJ SRBIJI: Lančani sudar tri vozila i još jedan udes, ima povređenih!

Kako je došlo do ovih nezgoda utvrdiće policija koja je na licu mesta i vrši uviđaj

Dve osobe su povređene danas u saobraćajnim nezgodama kod Kraljeva i Čačka.

U selu Cvetke kod Kraljeva sudarila su se tri automobila. Jedna osoba je povređena, a pričinjena je znatna materijalna šteta.

Pretpostavlja se da je do udesa došlo kada je "škoda oktavija" čačanske reistracije, krećući se iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pravca Kraljeva prema Preljini, iz nepoznatog razloga prešla u levu kolovoznu traku i udarila u "folksvagen polo" rumljanske registracije i u službeni džip Sektora za vanredne situacije, Odeljenja u Novom Pazaru, koji su dolazili iz suprotnog pravca, piše "Kurir".

Tom prilikom džip Sektora za vanredne situacije završio je u kanalu pored puta, a jedna osoba iz ovog vozila je povređena i medicinski zbrinuta u Opštoj bolnici "Studenica" u Kraljevu.

U drugom udesu takođe je povređena jedna osoba i prebačena u Opštu bolnicu Čačak.

Saobraćajna nezgoda se dogodila kada se vozilo "folksvagen" kabriolet kraljevačkih registarskih oznaka uključivalo na čačanski kružni put kada je naletelo na "sitroen" koji se kretao iz pravca Užica ka Preljini.

Očevici kažu da se vozač "golfa" neoprezno uključio na kolovoz i da je tako izazvan udes.

.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.