Izvor: RTS, 20.Sep.2021, 19:12

Bežali od hapšenja, udarili u policijsko vozilo i banderu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su V. M. (1983) i F. V. (1989) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.
Policijski službenici su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Bulevaru vojvode Mišića pokušali da zaustave automobil marke "škoda oktavija" u kojem su se osumnjičeni nalazili, ali su se oni oglušili o naređenje.
Prilikom bekstva udarili su u službeno vozilo, ugrožavajući živote policijskih službenika, a potom i u banderu pored puta.
Osumnjičeni koji je sedeo na mestu suvozača tereti se da je zatim izvadio pištolj i uperio ga ka policajcima, nakon čega su pripadnici MUP ispalili nekoliko hitaca u pravcu vozila u cilju upozorenja i sprečavanja osumnjičenog da upotrebi oružje.
Brzom reakcijom policijskih službenika V. M. i F. V. su razoružani i uhapšeni.
Pretresom "škode oktavije" zaplenjena su dva pištolja, manja količina praškaste materije za koju se sumnja da su spid i amfetamin, kao i plastične vezice za vezivanje, rukavice i radio-stanica.
Takođe, policija je na Dorćolu pronašla i "dačiju sandero" koju su, kako se sumnja, V. M. i F. V. prethodno otuđili.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Skoda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GTA Belgrade: Bežali od policije, udarili u banderu, kriminalac potegao pištolj, pronađena droga

Izvor: Radio 021, 20.Sep.2021

Dvojica muškaraca uhapšena su u Beogradu zbog sumnje da su kod sebe imali oružje, drogu, da su napali službeno lice i nedozvoljeno koristili tuđe vozilo.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.