ŽESTOK SUKOB NA OKUPIRANOM GOLANU! Sirijska vojska OTVORILA VATRU na Izraelce, da li je ovo POČETAK OSVETE ZA DAMASK?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2019, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽESTOK SUKOB NA OKUPIRANOM GOLANU! Sirijska vojska OTVORILA VATRU na Izraelce, da li je ovo POČETAK OSVETE ZA DAMASK?

Incident ili nešto ozbiljnije

Žestoko puškaranje izbilo je danas između Sirijske arapske armije i Izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na okupiranoj Golanskoj visoravni, javila je izraelska vojska, a prenosi South Front.

Prema tom izraelskom izveštaju, sirijski vojnici su otvorili vatru na patrolu IDF-a, koja je uzvratila. Nema gubitaka na izraelskoj strani.

Ranije je javljeno da su Izraelci razmestili bateriju "Gvozdene kupole", protivraketnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i protivvazdušnog sistema, na Golanu, najverovatnije da spreči sirijske osvetničke napade zbog izraelskog bombardovanja Damaska.

Izraelski napadi na Damask i Siriju izgleda neće prestati u skorije vreme, barem dok sirijske posade ne završe obuku za sistem S-300 koji im je isporučila Rusija.

Dešavanja u Siriji, Iraku i Jemenu možete pratiti OVDE.

BONUS VIDEO: UBICA "APAČA" I MOĆNI RAKETNI BACAČ Evo šta sve može oružje koje PUTIN PREPORUČUJE SRBIJI
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.