Uhapšen Albanac s Kosova povezan sa džihadistima u Siriji

Izvor: Press, 01.Sep.2014, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Albanac s Kosova povezan sa džihadistima u Siriji

To je drugi stanovnik Kosova uhapšen u poslednja dva meseca, a pod sumnjom da je džihadista, prenosi prištinski dnevnik Lajm.

Policija je, prema pisanju Lajma, kontrolom njegovog mobilnog telefona evidentirala njegove razgovore sa džihadistima u Siriji.

Zejnulahu je nakon toga ušao u Albaniju da bi preko Turske otišao u Siriju, što je, izazvalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sumnju kontrolora na aerodromu u Tirani.

Kako navodi Lajm, nakon konfuzne izjave Zejnulahua dodatno su povećane sumnje koje su dovele do njegovoh hapšenjaproizvodile njegovo hapsenje.

Za Zajnulahuom su, inače, kosovske vlasti ranije raspisale međunarodnu poternicu.
 

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TIRANA: Uhapšen Albanac s Kosova povezan sa džihadistima u Siriji

Izvor: Kurir, 01.Sep.2014

Policija je utvrdila da je Mentor Zejnulahu razgovarao telefonom sa džihadistima u Siriji..PRIŠTINA - Kosovski Albanac Mentor Zejnulahu uhapšen je u petak na aerodromu u Tirani i prebačen na Kosovo...To je drugi stanovnik Kosova uhapšen u poslednja dva meseca, a pod sumnjom da je džihadista...Policija...

Nastavak na Kurir...

Uhapšen u Tirani jer je hteo da ratuje u Siriji

Izvor: Blic, 01.Sep.2014

Stanovnik Kosova и Метохије Mentor Zejnulahu uhapšen je na aerodromu u Tirani i vraćen u Prištinu, zbog sumnje da je nameravao da se pridruži islamskim ekstremistima u Siriji, piše danas Lajm...Policija je posle pregleda telefona dvadesetčetvorogodišnjeg Zejnulahua zaključila da je on...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.