U Severnoj Makedoniji pronađeni migranti blizu granice sa Srbijom

Izvor: B92, 27.Jul.2019, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Severnoj Makedoniji pronađeni migranti blizu granice sa Srbijom

Skoplje -- Severnomakedonska policija pronašla je u šumi nedaleko od granice sa Srbijom, 21 migranta iz Pakistana, Iraka i Sirije.

Oni su tu ostali nakon što je vozač džipa u kome su bili pobegao.

To se dogodilo u petak, kada je patrola pokušala da zaustavi džip nedaleko od graničniog prelaza Tabanovci, međutim vozač je pobegao, ali i migranti, koji su pronađeni nakon 24 sata potrage, prenosi AP.

Oni su prebačeni u prihvatni centar i biće deportovani u Grčku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

S.Makedonija: Džip dovezao 21 migranta na srpsku granicu i pobegao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2019

Severnomakedonska policija pronašla je u šumi nedaleko od granice sa Srbijom, 21 migranta iz Pakistana, Iraka i Sirije, koji su tu ostali nakon što je vozač džipa u kome su bili pobegao...To se dogodilo u petak, kada je patrola pokušala da zaustavi džip nedaleko od graničnog prelaza Tabanovci,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.