Izvor: Vostok.rs, 02.Jan.2019, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Da su drugi uradili u Siriji ono što sam ja uradio, bili bi nacionalni heroji

Da su drugi uradili u Siriji ono što sam ja uradio, bili bi nacionalni heroji, napisao je na Tviteru američki predsednik Donald Tramp.
„Da je neko drugi a ne Donald Tramp uradio to što sam ja uradio u Siriji, on bi bio nacionalni heroj. DAEŠ je skoro u potpunosti poražen, mi postepeno povlačimo svoje snage, dok uništavamo ostatke DAEŠ-a“, napisao je Tramp. On je podsetio da se zalagao za povlačenje iz Sirije tokom predizborne kampanje. „Sada sam počeo sa povlačenjem snaga, a listovi koji objavljuju lažne vesti i neuspešni generali koji nisu uradili ono što je trebalo pre mene žale se na mene i moju taktiku koja funkcioniše“, naveo je američki lider. „Ja sam bio protiv rata kome nema kraja“, zaključio je on. Čitajte više na Situacija u Siriji - iz minuta u minut

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.