TURCI PONOVO NABIJAJU NA KOLAC? Strašni zločini Erdoganovih zveri u Siriji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2020, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TURCI PONOVO NABIJAJU NA KOLAC? Strašni zločini Erdoganovih zveri u Siriji!

Jezivi snimci zuluma koje turski vojnici čine po Siriji šire se društvenim mrežama.

Na tviteru je objavljen snimak kako Turci nose na šipki polomljenog i mučenog pripadnika Radničke partije Kurdistana (PKK).

Iznad snimka su napisane jezive reči:

- Naši vojnici okreću jagnje!

Uznemirujući video-snimak je bio dostupan na Tviteru, ali je ubrzo izbrisan.

Naime, ovo je samo jedan u nizu slučaja da Turci i teroristi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čine strašne zločine u Siriji.

Situacija u pokrajini Idlib pogoršala se dramatično krajem januara kada su trupe sirijske vojske počele ofanzivu na ekstremiste koji su prekršili primirje. U toj akciji veći deo pokrajina Alep i Idlib su oslobođeni.

Moskva je više puta izrazila podršku ovim protivterorističkim akcijama, dok je Ankara tvrdila da su vladine trupe prekršile mirovni sporazum iz Sočija.

Više o ratovima u Siriji, Iraku i Jemenu čitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.