Stravična TRAGEDIJA na vojnom aerodromu u Siriji: U EKSPLOZIJAMA poginulo najmanje 11 ljudi! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2018, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravična TRAGEDIJA na vojnom aerodromu u Siriji: U EKSPLOZIJAMA poginulo najmanje 11 ljudi! (VIDEO)

Pet uzastopnih eksplozija

U eksploziji skladišta za naoružanje na vojnom aerodromu u Hami na severozapadu Sirije poginulo je 11 osoba, saopštila je Sirijska opservatorija za ljudska prava sa sedištem u Londonu.

Video of aftermath of ammunition storage explosion in #Hama military airport pic.twitter.com/L7HN7ttBoy

— Danny Makki (@Dannymakkisyria) May 18, 2018

 Iz Opservatorije dodaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da da među mrtvima ima sirijskih vojnika, kao i vojnika iz zemalja u savezu sa Sirijom, prenosi AP. Državna televizija Sirije javila je vest o eksploziji, ali nisu pomenute nikakve žrtve, kao ni uzrok eksplozije.

Judging by the pictures coming out it seems as though ammunition depots in Hama military airbase went off. pic.twitter.com/oZ2JcxY9mk

— Danny Makki (@Dannymakkisyria) May 18, 2018

Opservatorija navodi da se dogodilo najmanje pet uzastopnih eksplozija, ali za sada nije jasno da li su one rezultat napada na bazu ili tehničke greške.

Vesti iz Hame pratite OVDE.

Ostale vesti iz Sirije, Iraka i Jemena pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.