Sirijski državljani za 7.000 dolara falsifikovali pasoše balkanskih zemalja, EU i SAD duplo skuplje

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2016, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirijski državljani za 7.000 dolara falsifikovali pasoše balkanskih zemalja, EU i SAD duplo skuplje

DAMASK - U akciji pripadnika bezbjednosnih snaga u Istanbulu privedene su dvije osobe porijeklom iz Sirije za koje se tvrdi da su falsifikovale pasoše, boravišne dozvole, lične karte, vize i avionske karte.

Kako je saopšteno iz lokalne policijske uprave, Sirijci su privedeni prilikom upada u jedanu kancelariju u Fatihu, u evropskom dijelu Istanbula.

Tom prilikom pronađeno je 76 falsifikovanih pasoša nekoliko zemalja, prvenstveno Velike Britanije, Austrije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Francuske, Belgije, Australije i Kanade, 26 talijanskih boravišnih dozvola, 151 lična karta zemalja Evropske unije (EU), 22 prazne avionske karte, 12 silikonskih pečata, 14 pasoških listova različitih zemalja, šest stranica viza nekoliko zemalja kao i veliki broj biometrijskih fotografija i printera, fotoaparata i sličnih aparata.

Privedene osobe su za sedam hiljada dolara falsifikovale pasoše balkanskih zemalja, a za 15.000 dolara pasoše Australije, Kanade, SAD-a i Velike Britanije.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.