STRAH IM SE UTERAO U KOSTI: Svi militantni UJEDINJENI protiv sirijske armije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2018, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAH IM SE UTERAO U KOSTI: Svi militantni UJEDINJENI protiv sirijske armije

Uoči najveće ofanzive sirijske vojske na Istočnu Gotu

Slobodna sirijska armija povezana sa militantnim grupama sa sedištem u provinciji Dara, preti da napadne sirijsku vojsku iz svih pravaca širom regiona, ukoliko sirijska vojska nastavi sa planiranom operacijom u regiji istočne Gote u Damasku.

Izvori navode da je svaka militantna organizacija povezana sa Slobodnom sirijskom armijom u jugozapadnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << regionu obećala da će učestvovati u "napadu na sve frontove" sirijske armije.

Pretnja od militantnih grupa u regionu Dara dolazi usled finalnih priprema sirijske vojske za ono što će verovatno biti najveća ofanziva u Damasku svih vremena i ako padne pobunjenička istočna Guta, onda će se balans moći sirijske armije i pobunjeničkih grupa drastično promeniti u korist sirijske armije.

Terorističke grupe okupljene oko Slobodne sirijske armije u jugozapadnoj Siriji poznate su po pretećim operacijama protiv sirijske armije i Islamske države, dok u praksi ne rade apsolutno ništa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.