Rojters: Sukob američkih i ruskih aviona iznad Sirije

Izvor: B92, 14.Dec.2017, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rojters: Sukob američkih i ruskih aviona iznad Sirije

Američki borbeni avion F-22 u sredu je u znak upozorenja ispalio projektile, pošto su dva ruska aviona Su-25 ušla u zonu bez sukoba u vazdušnom prostoru Sirije.

Taj incident se dogodio istočno od reke Eufrat, javlja Rojters pozivajući se na neimenovanog američkog zvaničnika.

Prema njegovim rečima, u incident su bila uključena dva američka aviona F-22 i ruski avioni, koji su napustili područje nakon što su ispaljeni projektili upozorenja.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Incident iznad Sirije, učestvovali ruski i američki avioni

Izvor: RTS, 14.Dec.2017

Američki borbeni avion F-22 u sredu je u znak upozorenja ispalio projektile nakon što su dva ruska aviona Su-25 ušla u zonu bez sukoba u vazdušnom prostoru Sirije istočno od reke Eufrat, javlja "Rojters". Moskva saopštava da je ruski avion Su-35 najurio američkog lovca koji je ometao ruske...

Nastavak na RTS...

Rojters: Sukob američkih i ruskih aviona iznad Sirije

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2017

Američki borbeni avion F-22 u sredu je u znak upozorenja ispalio projektile, nakon što su dva ruska aviona Su-25 ušla u zonu bez sukoba u vazdušnom prostoru Sirije istočno od reke Eufrat, javlja danas Rojters pozivajući se na neimenovanog američkog zvaničnika...Prema njegovim rečima, u incident...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.