RUSKI MINISTAR ODBRANE ŠOJGU OGORČEN: Iz zatvora je pobeglo oko 500 terorista!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUSKI MINISTAR ODBRANE ŠOJGU OGORČEN: Iz zatvora je pobeglo oko 500 terorista!

Rusija potvrdila približan broj terorista koji su pobegli

Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu upozorio je da je oko 500 terorista pobeglo iz zatvora na severu Sirije u toku dva dana jer nije bilo obezbeđenja u njima.

- Tokom kratkog perioda od dva dana nije bilo obezbeđenja u zatvorima gde su bili smešteni teroristi. Prema našim procenama iz njih je pobeglo oko 500 ljudi. Sad nam tvrde da je obezbeđenje uspostavljeno - naveo je Šojgu.

Ruski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ministar je rekao i da je Rusija u više navrata insistirala na tome da se osigura obezbeđenje zatvora.

- Faktički smo svakodnevno insistirali na tome da zatvori budu obezbeđeni. Sada je to tako, to je naš tvrd zahtev koji se trenutno ispunjava - zaključio je Šojgu.

VIDEO KOJI JE RASPLAKAO SVET: Siromašni dečak sprema obrok svom malenom bratu POPUT PROFESIONALCA
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SERGEJ ŠOJGU UPOZORIO: Iz zatvora u Siriji pobeglo 500 terorista!

Izvor: Kurir, 22.Okt.2019

Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu upozorio je da je oko 500 terorista pobeglo iz zatvora na severu Sirije u toku dva dana jer nije bilo obezbeđenja u njima

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.