Pompeo: Povlačenje vojske iz Sirije ne znači kraj borbe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2019, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pompeo: Povlačenje vojske iz Sirije ne znači kraj borbe

Povlačenje američke vojske iz Sirije nije kraj američke borbe, poručio je danas američki državni sekretar Majk Pompeo i pozvao saveznike da se ponovo posvete trajnom porazu terorističke grupe, tzv. Islamske države u Siriji i Iraku.

"Povlačenje vojske SAD nije i kraj američke bitke. Borbu ćemo nastaviti da vodimo sa vama. Smanjenje broja vojnika je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u suštini taktička promena, ne izmena misije", rekao je danas Pompeo pred zvaničnicima iz 79 zemalja u Stejt departmentu, prenosi Rojters.

Kako kaže, misija je neupitna, ali je neophodna podrška američkih saveznica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POMPEO PORUČIO SAVEZNICIMA: Povlačenje iz Sirije nije kraj američke borbe

Izvor: Kurir, 07.Feb.2019

Povlačenje američke vojske iz Sirije nije kraj američke borbe, poručio je danas američki državni sekretar Majkl Pompeo i pozvao saveznike da se ponovo posvete trajnom porazu Islamske države u Siriji i Iraku.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.