Planirali su da se venčaju, a onda se dogodio kobni let: Pevali su zajedno u ruskom horu, ovo je bio njihovo poslednje putovanje (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Dec.2016, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planirali su da se venčaju, a onda se dogodio kobni let: Pevali su zajedno u ruskom horu, ovo je bio njihovo poslednje putovanje (FOTO) (VIDEO)

Ralina Gilmanova (22) i njen verenik Mihail, koji su bili članovi hora "Aleksandarov" su jedni od onih, koji su nažalost, bili na kobnom letu ka Siriji. Oni su na spisku među 92 nastradalih.

Par se verio prošle godine i trebalo je uskoro da se venčaju, piše dailymail.co.uk.

Među stradalim članovima ruskog hora su i plesači Oleg i Ekatarina Korzanov, koji imaju trogodišnjeg sina.

Pevač Aleksander Šutko (30) objavio je fotografiju na internetu nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << minuta pre nego što se avion srušio u Crno more.

Foto: Privatna arhiva

Njegova sestra Ema rekla je da ju je on nazvao i rekao joj da će se javiti kasnije.

- Ali nas nije nazvao. Pokušali smo da ga kontaktiramo, ali je bio van dometa - rekla je ona.



Na avion se nije ukrcao pevač u horu ruske armije Roman Valutov koji nije uspeo da se ukrca jer mu je pasoš istekao, kao ni solista Vadim Ananjev, čija se supruga upravo porodila i zamolila ga da ostane kod kuće da joj pomogne.

- Osećam se kao da su me udarili u glavu. I dalje ne mogu da verujem. Kažu mi sada da sam rođen pod srećnom zvezdom - rekao je Ananjev.

Ruski predsednik Vladimir Putin proglasio je sutrašnji dan danom žalosti na nivou cele zemlje.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pevač Aleksandar objavio poslednju fotografiju nekoliko minuta pre pada aviona: Obećao je svojoj sestri samo jednu stvar pred smrt (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Dec.2016

Aleksandar Šutko (30) bio je pevač hora "Aleksandrov ansambl" koji je tragično nastradao jutros u padu ruskog aviona, a pre tragedije je na društvenim mrežama objavio svoju poslednju fotografiju...U pitanju je fotografija iz srušenog aviona TU-154...- Aleksandar me je pozvao i rekao da su se ukrcali...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.