Izvor: 011vodič.com, 04.Nov.2019, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pentagon: Američka patrola nije stradala u napadu na severu Sirije

Portparol Centralne komande američke vojske izjavio je da artiljerijski napad na severoistoku Sirije nije pogodio konvoj američke vojske.
„Američka patrola na severoistoku Sirije 3. novembra bila je svedok nekoliko artiljerijskih napada, granate su pale na kilometar ili više od puta kojim se ona kretala. Patrola nije nastradala“, izjavio je portparol za Sputnjik.
On je dodao da „snage koalicije >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << zadržavaju svoje neotuđivo pravo na samoodbranu“ i da se prednost daje bezbednosti trupa.
Ranije je načelnik ruskog Centra za pomirenje zaraćenih strana u Siriji general-major Jurij Borenkov izjavio na brifingu da su Sjedinjene Američke Države obavestile rusku stranu da su proturski militanti u Tel Tamiru granatirali konvoj američke vojske.

The post Pentagon: Američka patrola nije stradala u napadu na severu Sirije appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Pentagon: Naš konvoj nije pogođen

Izvor: B92, 04.Nov.2019

Vašington -- Portparol Centralne komande američke vojske izjavio je da artiljerijski napad na severoistoku Sirije nije pogodio konvoj američke vojske..."Američka patrola na severoistoku Sirije 3. novembra bila je svedok nekoliko artiljerijskih napada, granate su pale na kilometar ili više od puta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.