Otkriveno ilegalno prebacivanje stranaca

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Apr.2015, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno ilegalno prebacivanje stranaca

Niška policija uhapšila je dve osobe iz okoline Bujanovca zbog sumnje da su pokušali da ilegalno prevezu osam državljana Sirije i jednog Obale Slonovače, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu.

Uhapšeni su N.V.(29) za koga se sumnja da je svojim automobilom "fijat stilo" bujanovačkih registraskih oznaka išao ispred "audija" makedonskih registraskih oznaka, za koje se sumnja da su falsifikovane, sa zadatkom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da navodi "audi" na pravi put, navode iz policije.

Drugi automobil, u kome su se nalazili stranci, vozio je B.D.(37), a i jedan i drugi automobil zaustavljeni su u blizini Aleksinca, dodaju iz policije i saopštavaju da je osumnjičenima određen pritvor do 30 dana.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni krijumčari ljudi

Izvor: RTS, 04.Apr.2015

Niška policija uhapsila dve osobe iz okoline Bujanovca zbog sumnje da su pokušali da ilegalno prevezu osam državljana Sirije i jednog Obale Slonovače. . Uhapšeni su N. V. za koga se sumnja da je svojim automobilom "fijat...

Nastavak na RTS...

Tinejdžeri u kafani Nišu izboli dva muškarca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2015

Niška policija uhapsila je danas šesnaestogodišnjeg dečaka iz Niša i njegovog tri godine starijeg druga N. S. zbog sumnje da su noževima napali dve osobe, a jednu od njih teško povredili...U saopštenju policije se navodi da je osumnjičeni jednog od muškaraca četiri puta ubo u predelu stomaka,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.