Održan sastanak SAD i Rusije na tajnoj lokaciji u Siriji

Izvor: BKTV News, 21.Sep.2017, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan sastanak SAD i Rusije na tajnoj lokaciji u Siriji

Razgovori imaju za cilj da obezbede sigurnost svih zaraćenih strana, navodi AP.

Visoki ruski i američki zvaničnici sastali su se na za sada nepoznatoj lokaciji na Bliskom istoku kako bi razmenili mape i informacije o svojim borbenim položajima oko grada Deir ez-Zora u Siriji, saopštio je danas pukovnik američke Vojske Rajan Dilon novinarima u Pentagonu.

Teroristi otovorili vatru! Dva ruska vojnika poginula >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u Siriji!

Vladine snage Sirije, ruske specijalne jedinice i paravojnici koje podržavaju SAD se bore oko Deiz ez-Zora, a ovi razgovori za cilj imaju da obezbede sigurnost svih zaraćenih strana, navodi AP.

Rusi pozvali Srbe u međunarodnu koaliciju za Siriju

Dilon nije otkrio lokaciju razgovora, jer kako kaže, možda će biti ponovnih razgovora, a takođe nije ni naglasio ko je bio prisutan.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.