ODAKLE IM IZRAELSKA MUNICIJA? Sirijska vojska predstavila JAVNOSTI zaplenjeno ORUŽJE Islamske države

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2018, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODAKLE IM IZRAELSKA MUNICIJA? Sirijska vojska predstavila JAVNOSTI zaplenjeno ORUŽJE Islamske države

Pronađena velika količina oružja različitog kalibra i namene

Sirijska arapska armija pronašla je ogromni magacin naoružanja na teritoriji koja je nedavno oslobođena od terorista Islamske države. Tajno skladište pronađeno je u reonu kod Abu Kamala, a u njemu je najviše bilo eksploziva, municije za tenkove, raketa i municije. Među pronađenim oružjem ima i onog izraelske prozvodnje.

U podzemnim tunelima otkrivena je i fabrika muncije Islamske države. U svetlu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslednjih tenzija sa Izraelom, SAA je stavila akcenat na naoružanje izraelske proizvodnje želeći da ukaže veze Tel Aviva sa teroristima u Siriji.

Vesti iz Sirije, Iraka i Jemena možete pogledati OVDE.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.