Neverovatan snimak UDARA RAKETE ispaljene na sirijski tenk, evo šta je posadi SPASILO ŽIVOT (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2019, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatan snimak UDARA RAKETE ispaljene na sirijski tenk, evo šta je posadi SPASILO ŽIVOT (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Novi sjajni snimci iz Idliba i Hame

Abhaska nacionalna novinska agencija (ANNA), poznata po sjajnim snimcima borbi iz Sirije i Ukrajine, objavila je novi snimak na kom se vidi ulazak Sirijske arapske armije u provinciju Idlib.

Ovaj video materijal je poseban zato što je na njemu uhvaćen prvi ulazak sirijskih trupa u Idlib još od 2014. godine, a na njemu možete videti ratom prekaljene Tigrove generala Hasana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Suheila koji gaze džihadističke položaje i ulaze u gradić na obroncima planine Al-Zavija.

Na 4 minutu i 20 sekundi snimka takođe možete videti neverovatan momenat kada džihadistička raketa maši sirijski tenk i eksplodira na banderi. Posada tenka je lakše povređena, i abhaski novinari su im ukazali prvu pomoć.

Od zauzimanja Kasabije na jugu Idliba, sirijski vojnici su gotovo svaki dan meta napada džihadistia koji hoće da povrate izgubljene položaje, ali nisu uspeli i pored toga što imaju prednost terena i kraćih linija snabdevanja.

Operacija koja je prikazana na snimku je počela početkom juna, a sirijska armija za sada ostvaruje ograničene rezultate i pored siline kojom je počela ofanziva.

ANNA je pod gotovo konstantnim hakerskim napadima, a takođe su i meta prijavljivanja na Jutjubu, pa je njihov nalog donedavno bio ugašen. Očigledno je da se ipak ne predaju i da nastavljaju sjajan rad kao i do sada.

Dešavanja u Siriji, Iraku i Jemenu možete pratiti OVDE.

Pogledajte rezultate

SKRIVAO SE U BEOGRADU: On važi za jednog od NAJOPASNIJIH i NAJSUROVIJIH ljudi na planeti (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.