Napad u Damasku, 35 mrtvih

Izvor: RTS, 20.Mar.2018, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad u Damasku, 35 mrtvih

U napadu na pijaci u sirijskoj prestonici Damasku poginulo je 35 osoba, izvestila je sirijska televizija, navodeći da se radi o "terorističkom" napadu.
Kako prenosi AP, državna televizija El Ikbarija citirala je izvore iz bolnice u Damasku koji su otkrili broj poginulih u napadu koji se dogodio u naselju Kaškol kod Damaska.
Ovo je jedan od najsmrtonosnijih napada na prestonicu, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su izveli opozicioni borci, navodi agencija.
Pobunjenici koji su upali u region istočno od Damaska poznatiji kao Istočna Guta, često ispaljuju rakete i granate na prestonicu.
Istočna Guta je središte napada snaga vlade koje podržavaju ruski vojni avioni, tamo je u prethodnim nedeljama poginulo na stotine ljudi, a pobeglo na desetine hiljada.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginulo 35 u raketnom napadu na predgrađe Damaska

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Mar.2018

Najmanje 35 ljudi je poginulo danas kada su pobunjenici ispalili raketu na pijacu u predgrađu Damaska koji pod kontrolom vlade, javila je danas državna sirijska televizija...Televizija je optužila "terorističke grupe",  kako zvanične sirijske vlasti zovu pobunjenike, za ispaljivanje te rakete koja...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Eksplozija u Damasku, 35 mrtvih

Izvor: Vesti-online.com, 20.Mar.2018

U napadu na pijaci u sirijskoj prestonici Damasku poginulo je 35 osoba, izvestila je sirijska televizija, navodeći da se radi o "terorističkom" napadu...Kako prenosi AP, državna televizija Al Ikbarija citirala je izvore iz bolnice u Damasku koji su otkrili broj poginulih u napadu koji se dogodio u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.