Lavrov: Kriza u Siriji ne može se rešiti bez Rusije i Kine

Izvor: Vostok.rs, 28.Apr.2012, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: Kriza u Siriji ne može se rešiti bez Rusije i Kine

28.04.2012. -

Međunarodna zajednica neće moći da reši krizu koja se nastavlja u Siriji za više od godinu dana, ako se ne uključe ruski i kineski zvaničnici, izjavio je u petak ruski ministar spoljnjih poslova Sergej Lavrov. "Verujem da u poslednjih nekoliko godina shvataju da, ignorišući poziciju Ruske Federecije i Kine ignorišu i pitanje krize" izjavio je Lavrov.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Severna Koreja ne gubi ratnički duh

Izvor: Vostok.rs, 28.Apr.2012

28.04.2012. - Vlasti severne Koreje su sprovele vojne vežbe, koje su uključivale tenkove, artiljeriju i avione u čast 80-godišnjice Armije Narodne republike Koreje. Na manevrima je prisustvovao severnokorejski lider Kim Džong-Un koji je pozvao na nemilosrdno uništenje neprijatelja, ako se usude...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.