KAKVO SU SADA ZLO SMISLILI? Više od 50 američkih vojnih kamiona stiglo iz Iraka u Siriju

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2020, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVO SU SADA ZLO SMISLILI? Više od 50 američkih vojnih kamiona stiglo iz Iraka u Siriju

Konvoj od 55 američkih vojnih kamiona stigao je iz Iraka u provinciju Hasaku na severoistoku Sirije, javio je radio "Šam FM".

U saopštenju radija na Fejsbuku navodi se da je najmanje 55 američkih vojnih kamiona, koji su prevozili tenkove, vojnu tehniku, inženjersku i drugu opremu, došlo iz Iraka u sirijsku provinciju Hasaku.

Sjedinjene Američke Države i njihovi saveznici od 2014. godine sprovode vojnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << operaciju u Siriji i Iraku protiv terorističke grupe DAEŠ, s tim što u Siriji deluju bez dozvole vlasti te zemlje.

Ranije su SAD već objavile saopštenje o uništenju "terorističkog kalifata", ali su najavile da nameravaju da ostanu u Siriji kako bi "sprečile njegov preporod".

Više o ratovima u Siriji, Iraku i Jemenu čitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.