IZRAEL NAPAO DAMASK! Rakete lete ka Haifi? Sirijska PVO žestoko brani prestonicu, o toku je VAZDUŠNI NAPAD (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2021, 01:02

IZRAEL NAPAO DAMASK! Rakete lete ka Haifi? Sirijska PVO žestoko brani prestonicu, o toku je VAZDUŠNI NAPAD (VIDEO)

Sirijska državna agencija SANA je saopštila da je u toku izraelski vazdušni napad na Damask, prestonicu Sirijske Arapske Republike.

Napad je izveden iz libanskog vazdušnog prostora, kao i preko okupirane Golanske visoravni.

Prema prvim informacijama, PVO Sirijske arapske armije je odgovorio na napade, a dve rakete zemlja-vazduh su prešle granicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - jedna u libanski, druga u izraelski vazdušni prostor. Kako navode korisnici društvenih mreža iz Izraela, eksplozije su se navodno čule na nebu iznad Haife.

Scenes from the Syrian air defenses confronting an Israeli aggression on the southern region pic.twitter.com/sK9Plap3pV

— spriters (@neccamc1) April 7, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vazdušni napad Izraela na Damask,četiri vojnika povređena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2021

Četiri sirijska vojnika povređena su u vazdušnom napadu Izraela na mete u blizini glavnog grada Sirije, Damaska, javila je državna agencija SANA, pozivajući se na vojne izvore...Prema izvorima agencije, u sinoćnjem napadu je pričinjena i materijalna šteta...Sirijska protivvazdušna odbrana ispalila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.