Erdogan i iranski ministar spoljnih poslova razgovaraju o Siriji

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Avg.2018, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan i iranski ministar spoljnih poslova razgovaraju o Siriji

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan sastao se danas s iranskim ministrom spoljnih poslova Mohamadom Džavadom Zarifom da razgovara o Siriji tokom ranije nenajavljene posete iranskog ministra.

Dvojica zvaničnika sastala se danas u sedištu Erdoganove vladajuće stranke, pokazuju video snimci koje je objavila kancelarija turskog predsednika.

Turski ministar spoljnih poslova Mevlut Čavušoglu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << rekao je novinarima da će u centru razgovora biti bilateralna pitanja i Sirija.

Iznenadni sastanak odvija se u trenutku kada se sirijske snage spremaju da pokrenu ofanzivu u severnoj sirijskoj provinciji Idlib, poslednjem većem bobunjeničkom uporištu u Siriji.

Erdogan treba da se sastane s iranskim predsednikom Hasanom Rohanijem i ruskim predsednikom Vladimirom Putinom 7. septembra kada budu održali treći samit o Siriji, javljaju turski mediji.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Erdogan i iranski ministar spoljnih poslova razgovaraju o Siriji

Izvor: Beta, 29.Avg.2018

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan sastao se danas s iranskim ministrom spoljnih poslova Mohamadom Džavadom Zarifom da razgovara o Siriji tokom ranije nenajavljene posete iranskog ministra.Dvojica zvaničnika sastala se danas u sedištu Erdoganove vladajuće stranke, pokazuju video snimci koje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.