Izvor: RTS, 21.Maj.2022, 06:02

Eksplozije u blizini Međunarodnog aerodroma u Damasku, poginule tri osobe

U vazdušnom napadu Izraela sa Golanske visoravni, a usmerenom na južne delove sirijske prestonice Damaska, noćas su poginule tri osobe i prouzrokovana je materijalnu štetu, saopštilo je sirijsko ministarstvo odbrane.
Ranije je državna televizija izvestila da je sirijska protivvazdušna odbrana oborila više projektila iznad sela oko Damaska.

Provladin radio Čam FM prenosi da je izraelski napad izazvao požar kod Međunarodnog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << aerodroma u Damasku zbog čega su odložena dva leta.
U poslednjem izraelskom napadu na sirijski grad Masjaf pre sedam dana poginulo je pet osoba. 
Izrael već nekoliko godina pojačava napada na mete u Siriji povezane sa Iranom gde su raspoređene snage koje podržava Teheran, uključujući libanski Hezbolah, koje pružaju pomoć sirijskom predsedniku Bašaru el Asadu u sirijskom građanskom ratu koji je izbio još 2011. godine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSPLOZIJE U BLIZINI MEĐUNARODNOG AERODROMA U DAMASKU: Poginule tri osobe, pričinjena materijalna šteta

Izvor: Kurir, 21.Maj.2022

U vazdušnom napadu Izraela sa Golanske visoravni, a usmerenom na južne delove sirijske prestonice Damaska, noćas su poginule tri osobe i prouzrokovana je materijalnu štetu, saopštilo je sirijsko ministarstvo odbrane.

Nastavak na Kurir...

SIRIJA BROJI MRTVE! Izraelci sa Golana gađali Damask, ubijen visoki zvaničnik i trojica pripadnika PVO snaga! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022

Otkriveno šta je bila navodna meta novog izraelskog napada..Direktor aerodromskog transporta u Damasku ubijen je u nedavnom izraelskom napadu na Siriju. Broj poginulih u izraelskom napadu na Siriju 20. maja, kada je gađana južna periferija glavnog grada Damaska, navodno je porastao na četiri...Prvobitno,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.