Izvor: Blic, 23.Nov.2016, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši muž joj preko Sirije ODVEO DECU U IRAN gde nasilno ŽELI DA UDA 12-GODIŠNJU ĆERKU!

Moj bivši muž Ejup Sabri Jundžu, sa moje troje dece prebegao je iz Turske u Siriju, odakle je kao izbeglica otišao u Iran. Poslednja informacija koju imam, koje se ujedno najviše i plašim je da najstariju ćerku Esmu (12) namerava da uda u Iranu, jada se Slavica Burmazović, koja je danas protestvovala ispred Vlade Srbije moleći za pomoć.

Lavovska borba Slavice Burmazović, majke Esme (12), Ajše (11) i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Tarika (5), koje je njihov otac pre godinu i po dana oteo, i dalje traje. Uprkos odlukama suda u Srbiji kao i suda u Turskoj u njenu korist, situacije se nije popravila. Štaviše pogoršala se, jer je Slavica izgubila svaki kontakt sa decom.

- Sa ove tačke gledišta ne vidim nikakav pomak. Iako sam dobila sve presude Apelacionog suda i u Srbiji i u Turskoj, moja deca još nisu sa mnom. Da stvar bude još gora, već pet meseci nemam nikakav kontakt sa njima - počela je svoju priču Slavica.

Preko poznanika koji dolaze u Beograd, a žive u Turskoj, dobijala je informacije o svojoj deci. Znala je kad i gde idu u školu kao i kuda se kreću. Međutim, od istih ljudi je saznala novine koje su joj "sledile krv u žilama". A to je da su napustili Tursku i preko Sirije otišli u Iran.

Ukoliko otac uspe u nameri da uda Esmu (12), deca će dobiti dokumenta Irana, a otac veliku sumu novca, s obzirom da je devojčica jako mlada.

- Ovim protestom molim predsednika Nikolića, premijera Vučića, ministra spoljnih poslova Dačića, da mi pomognu da vratim svoju decu, da sprečim prislinu udaju moje devojčice. Ja više sa pravne strane nemam šta da uradim, ovo mi je jedini način - ispričala je Slavica Burmazović.

Bivši muž nesmetano boravio u Beogradu

Ejup Sabri Jundžu do decembra prošle godine je nekoliko puta boravio u Beogradu. Nesmetano je ulazio u našu zemlju i šetao glavnim gradom. Za to vreme bio je na dva saslušanja u policiji, ali se nikada nije pojavio pred sudom.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.