Bašaru el Asadu pozlilo tokom govora, mediji spekulišu o srčanom udaru

Izvor: B92, 12.Avg.2020, 18:19

Bašaru el Asadu pozlilo tokom govora, mediji spekulišu o srčanom udaru

Sirijski predsednik Bašar el Asad (54) prekinuo je danas govor pred poslanicima u sirijskom parlamentu nakon što mu je pozlilo zbog niskog krvnog pritiska

Kako se navodi, on je govor prekinuo na nekoliko minuta zbog blažeg slučaja niskog krvnog pritiska od koga pati, nakon čega je normalno nastavio govor, prenosi AP.

Na zvaničnom Fejsbuku Predsedništva, saopšteno je da će u toku dana biti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << objavljen ceo govor.

Do sada nije bilo poznato da Asad ima bilo kakve zdravstvene probleme. Pojedini strani mediji spekulišu i o mogućem srčani udar, što su sirijski zvaničnici negirali.

On se obratio članovima parlamenta povodom izbora održanih prošlog meseca, trećih od početka sukoba u zemlji 2011. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.