Adams o karantinu u Orlandu: Ljudi, pa nismo u Siriji

Izvor: B92, 20.Jul.2020, 18:42

Adams o karantinu u Orlandu: Ljudi, pa nismo u Siriji

Stiven Adams, košarkaš Oklahoma Siti Tandera, prokomentarisao je kako izgleda živeti u Orlandu ovih dana pred početak NBA sezone.

NBA liga je pauzirana 11. marta zbog pandemije koronavirusa, a sada će se nastaviti 31. jula u Orlandu, gde svi igrači borave u istom kompleksu.

Oni su u nekoj vrsti karantina, "korona balonu", neki se žale, dok Stiven Adams kaže da stvari baš i nišu tako loše. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Ljudi, pa nismo u Siriji. Nije baš toliko teško. Da nešto razjasnimo, mi živimo u kompleksu i vidim da se svi nešto žale, imaju neke svoje zahteve ali ništa posebno", kaže Stiven Adams.

Adams je 20. jula napunio 27 godina i ispričao je kako planira da proslavi rođendan.

"Mislim da ću malo igrati šah. Poješću nešto, pa ću ići na bazen i možda malo budem učio. Ništa posebno, sasvim običan dan", rekao je centar sa Novog Zelanda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.