Volim te do neba i natrag! Severina Kojić se JAVNO obratila ovom MUŠKARCU, izjavila mu ljubav

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 08:28

"Volim te do neba i natrag!" Severina Kojić se JAVNO obratila ovom MUŠKARCU, izjavila mu ljubav

On zauzima posebno mesto u njemom životu.

Pevačica Severina Kojić čini se uživa u samačkom životu u Hrvatskoj. Pevačica je pre više od godinu dana napustila Beograd i kuću u kojoj je živela sa još uvek venčanim suprugom Igorom Kojićem.

Uprkos brojnim nagađanjima, pevačica se nije oglašavala povodom svog braka, a nakon ovoga u javnosti nije viđena sa suprugom.

A post shared by Severina (@severina)

Dok se mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitaju da li su Severina i Igor još uvek zajedno ili je njihova veza stvar prošlosti, pevačica uživa u životu, okružena prijateljima.

Juče se oglasila povodom rođendana svog prijatelja kojem je čestitala rođendan uz njihou zajedničku fotografiju, ostavila  je i čestitku.

- Da smo živi i zdravi još godina sto, da je pesme i vina i da nas čuva Bog... Volim te do neba i natrag. Srećan rođendan, dragi - poželela je Seve.

A post shared by Severina (@severina)
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.