Višnja Petrović, devojka koja ima glas anđela: Pesma i spot - Čovek pravi! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 31.Maj.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Višnja Petrović, devojka koja ima glas anđela: Pesma i spot - Čovek pravi! (VIDEO)

Upoznali smo je u rijalitiju "Zadruga 2", gledali smo je kako stoji u dvorištu Bele kuće i peva pesme Nine Badrić, Magazina, Severine... Višnja Petrović, devojka koja ima glas anđela! Pesma i spot "Čovek pravi".

Višnju Petrović smo mogli da gledamo i u seriji "Selo gori a baba se češlja", gde je igrala radnicu u pekari. Kasnije smo je malo bolje upoznali u rijalitiju "Zadruga 2" i shvatili da devojka fantastično >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << peva, o čemu smo pisali OVDE.

Sada je Višnja objavila svoj prvenac pod nazivom "Čovek pravi" i već na prvo slušanje shvatate da nema razlike kada peva uživo i na CD-u. Što se tiče same pesme, lepši pol je sigurno oduševljen tekstom. Poslušajte i sami, a podsetite se i kako je Višnja Petrović svojim glasom ulepšavala rijaliti "Zadruga 2", gde su obično u prvom planu svađe i najstrašnije psovke.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.