Uvreda na koncertu: Da li je ovo pravi razlog sukoba Severine i Jelene Karleuše?

Izvor: Tracara.com, 31.Avg.2017, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvreda na koncertu: Da li je ovo pravi razlog sukoba Severine i Jelene Karleuše?

(foto: Instagram) Sukob između Jelene Karleuše i Severine Kojić ne prestaje da izaziva interesovanje šire javnosti. Njihov odnos je značajno zahladneo nakon što je MC Sajsi snimila pesmu Silikoni sa Severinom, ali čini se da to nije pravi razlog njihove svađe. Naime, kako jedan izvor obaveštava sukob popularnih pevačica je počeo u martu proše godine na koncertu Saše Matića, na kojem su i Karleuša i Seve bile specijalne gošće. Po programu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Severina je prva imala tonsku probu, ali ju je odužila pa je trajala skoro 45 minuta. Organizacija joj je potom prišla sa zahtevom da završi što pre jer i Jelena čeka da odradi svoju probu. Severina je potom bez pardona upitala: ‘’Koja Jelena?’’. Njene reči su naravno momentalno došle i do Jelene, kojoj se ni malo nije svidelo ono što je čula. Međutim, izvor je za Kurir dodao da su se pevačice potom srele u  hodniku, ali nije otkrio da li su pričale i u kom pravcu je krenuo razgovor.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUSRET OD KOG JE SVIMA BILO NEPRIJATNO SEVERINA UVREDILA KARLEUSU A ONDA NALETELA NA NJU

Izvor: medio.rs, 31.Avg.2017

Već dugo se priča o tome da Severina Kojić i Jelena Karleuša nisu u dobrim odnosima...Sukob je, kako se navodi, počeo u martu prošle godine na koncertu Saše Matića u Beogradskoj Areni, na kom su Jelena i Seve bile specijalne gošće. Naime, Kebina snajka je prva imala tonsku koja se odužila...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.