U svakom sam vašem slovu osetila po jednu malu molitvu: Nakon što joj je dete oduzeto, Severina poslala emotivnu poruku (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 07.Dec.2019, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"U svakom sam vašem slovu osetila po jednu malu molitvu": Nakon što joj je dete oduzeto, Severina poslala emotivnu poruku (FOTO)

Pevačici je pre nekoliko dana sudskom odlukom oduzeto starateljstvo nad Aleksandrom Vest da je muzičkoj zvezdi Severini Kojić pre nekoliko dana sudskom odlukom oduzeto dete, nad kojim će od sada starateljstvo imati njen bivši suprug Milan Popović, uzburkala je region. Mnoge javne ličnosti podržale su Severinu, te su joj poručile da bude jaka i da nastavi da se bori za svoje dete, a sada je pevačica odlučila da se svima njima obrati putem svog Instagram profila. Hvala >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << svima što ste mislili na mene. Poseban je osećaj da si nekome u mislima, da te razumeju i da znaju “o čemu se tu radi.” Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatima koji su mi dali podršku. U svakom sam vašem slovu osetila po jednu malu molitvu... Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora i hvala Bosni i Hercegovini i svim ljudima koji žive u dijaspori. Hvala svim ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome... Slali su mi vaše tekstove kao vetar u leđa u ovom moru tuge u celoj regiji. Vidimo se večeras. Volim vas i molim vas, večeras samo veselje i ljubav - napisala je pevačica.Pročitajte još - „Čuo sam da vam je izašao neki film, koji nema muziku, a ja sam filmski kompozitor": Severina ispričala zanimljivu priču šta joj je Arsen Dedić rekao posle porno snimka Severina će sina sada, po odluci suda, viđati dva puta nedeljno i svakog dugog vikenda, dok će ostatak vremena pevačicin naslednik provoditi sa svojim ocem.Foto Instagram

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.