Severina posle dužeg vremena objavila snimak sa sinom

Izvor: B92, 24.Jun.2021, 13:43

Severina posle dužeg vremena objavila snimak sa sinom

Severina već nekoliko dana boravi na Plitvičkim jezerima, a danas je na svom profilu na Instagramu otkrila da je s njom i sin Aleksandar.

Naime, pevačica je objavila snimak na kom se spustila "zip-lajnom", a dok se spremala, bodrio ju je devetogodišnji sinčić.

"Hvala, sine, što si me nagovorio...", napisala je pevačica uz video-materijal, koji je Aleksandar i snimio.

"Nisam htela da idem, ali upravo idem prva da vam pokažem da je sve moguće", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kazala je Severina pre spusta.

"Mama, mama! Gle, drži te ovo i ovako ćeš stajati", čuje se kako Aleksandar govori u video-snimku.

Podsećamo, krajem 2019. godine sudija Tea Golub donela je privremenu meru i odlučila da će sin Severine Kojić i biznismena Milana Popovića nadalje živeti s ocem, koji će se samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju deteta. Odluka je stupila na snagu odmah, pa je ni Severinina žalba nije mogla odložiti.

Takođe, na snazi je i sudska odluka kojom je Severini zabranjeno da objavljuje fotografije i snimke maloletnog sina na društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Severina poslije dužeg vremena objavila snimak sa sinom

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jun.2021

Severina već nekoliko dana boravi na Plitvičkim jezerima, a danas je na svom Instagram profilu otkrila da je s njom i sin Aleksandar.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.