Severina očajna: Jedno dete sam izgubila zbog stresa, ali ovo nemam nameru

Izvor: Story, 20.Jun.2017, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina očajna: Jedno dete sam izgubila zbog stresa, ali ovo nemam nameru

Pevačica Severina Kojić je nakon privremene mere suda po kojoj će njen sin u narednom periodu jednu nedelju provoditi sa ocem Milanom Popovićem, a jednu sa njom, rešila javno da ispriča kroz šta sve prolazi u borbi za starateljstvo. Zbog toga je odlučila da se pojavi u RTL Direkt emisiji, kada je po prvi put iznela ... The post Severina očajna: Jedno dete sam izgubila zbog stresa, ali ovo nemam nameru appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severina očajna: Maltretirao me je, hteo je da me zgazi, izgubila sam dete ali sina neću!

Izvor: Scandal.rs, 20.Jun.2017

Severina Kojić sinoć je prvi put otvorila dušu i ispričala sve o najnovijim događajima u vezi sa starateljstvom. Ona je otkrila kroz šta je prolazilakao i kakve je pretnje doživljavala, i apelovala je na državu Hrvatsku da joj pomogne. Pogledajte šta je rekla: ScandalATA Images The post Severina...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.