Severina na novim fotografijama izgleda zabrinjavajuće mršavo

Izvor: Tracara.com, 11.Jan.2019, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina na novim fotografijama izgleda zabrinjavajuće mršavo

Dok se u regionu polemisalo o njihovom braku, Severina je sa suprugom Igorom Kojićem uživala na Maldivima. Sa ovog magičnog mesta redovno objavljuje fotografije, a njeni fanovi su primetili da na njima pevačica izgleda premršavo. Ona u poslednjoj objavi pozira u zanimljivom kupaćem kostimu i suknji cvetnog dezena sa, a do izražaja dolaze njene mržave noge i ruke. Iako hvale njen izgled, mnogi ističu da bi pevačica izgledala mnogo bolje i zdravije sa 5kg više. Fotke pogledajte u nastavku:
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Severina Kojić ZABRINULA FANOVE – Umesto modnu kombinaciju, svi komentarišu njen PREMRŠAV izgled

Izvor: Story, 11.Jan.2019

Dok se u medijima polemiše o njihovom odnosu i kako je došao kraj bračnom paru Kojić, Severina i Igor uživaju na Maldivima. Sa ovog magičnog mesta redovno objavljuje fotografije i mnogima prave zazubice. Kako to obično biva, lepa pevačica postavlja i fotke svojih modnih izdanja sa plaže, ali...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.