Severina iznela OPTUŽBE na račun oca svog deteta i njegove škole: Moj sin doživeo je veliku traumu

Izvor: Story, 17.Okt.2019, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina iznela OPTUŽBE na račun oca svog deteta i njegove škole: Moj sin doživeo je veliku traumu

Novinari koji su stigli na pres konferenciju, na kojoj je splitska pevačica trebalo da najavi svoju veliku turneju, ostali su bez reči kad je umesto o koncertima Severina počela da iznosi optužbe na račun oca svog deteta Milana Popovića, ali i obrazovne ustanove koju pohađa njen sin. Sve ovo događa se uoči novog ročišta parnice ... The post Severina iznela OPTUŽBE na račun oca svog deteta i njegove škole: Moj sin doživeo je veliku traumu appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Nakon Severininih optužbi oglasio se i Milan Popović: Igor Kojić je iscenirao incident

Izvor: Story, 18.Okt.2019, 11:01

Pevačica Severina Kojić juče je na pres konferenciji upriličenoj povodom početka velike turneje, iznela šokantne tvrdnje na račun škole u koju ide njen sin i bivšeg partnera Milana Popovića. Severina je rekla da joj je dete pretrpelo traumu, a da joj bivši partner i otac deteta zagorčava...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.