Severina i Igor Kojić SNIMAJU FILM? Reč je o čuvenoj škakljivoj temi...

Izvor: Prva.rs, 31.Avg.2018, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina i Igor Kojić SNIMAJU FILM? Reč je o čuvenoj škakljivoj temi...

Bračni par Severina i Igor Kojić su ovog leta snimili film "Poslednji Srbin u Hrvatskoj", kojeg na bioskopskom platnu možemo očekivati naredne godine. 
Nije poznato koje uloge su im dodeljene, jer kako objašnjavaju producenti, na taj način žele da izbegnu sve kontroverze i potencijalne probleme ako informacije dospeju u javnost. 
"Radnja filma je uglavnom u Hrvatskoj. Mi smo manjinski učestvovali u tome. Film je podržao Filsmki centar Srbije, a u pitanju je zombi komedija >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << reditelja Predraga Ličine. Snimanje je završeno, još nije gotova montaža, pa zato nećemo preliminarno da govorimo o detaljima. Premijera će biti iduće godine, pre toga planirana je velika kampanja”, rekao je jedan od producenata filma Miroslav Mogorović.
U filmu, prema najavama reditelja, glume Sergej Trifunović, Krešimir Mikić i Bojan Navojec, kao i Jadranka Matković, koja je za hrvatske medije rekla da joj je bilo super da radi sa mladim ljudima, a da je svoje scene snimala tri dana na pustoj poljani kraj Velike Mlake.
Iz Severininog tima nisu hteli ništa da pričaju o filmu koji će za nekoliko meseci uzburkati region, kako zbog Kojića, koji u njemu učestvuje, tako i zbog škakljive teme, piše cdm.me.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severina i Igor Kojić snimili film

Izvor: Tracara.com, 31.Avg.2018

Popularni bračni par Severina i Igor Kojić ovog leta su udružili snage u zajedničkom projektu. Naime, oni su snimili film pod nazivom Poslednji Srbin u Hrvatskoj, koji bi u bioskopima trebalo da se pojavi naredne godine. Uloga hrvatske zvezde i njenog supruga u ovom projektu držana je u potpunoj...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.