Severina emotivnom porukom čestitala Kebi rođendan: Sveki moj...

Izvor: Prva.rs, 08.Okt.2018, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina emotivnom porukom čestitala Kebi rođendan: "Sveki moj..."

Ispod zajedničke fotografije koju je okačila na Instagram profilu, osvanuo je sledeći tekst, praćen brojnim emotikonima:
"Sveki moj, sretan ti rođendan, volin te do neba i nazad pa okolo i livo i desno, a najviše volin tvoje srce. Želim ti sve najlipše na svitu i hvala ti što si mi ka otac, a Aleksandru dida kojeg obožava... A to mora da je magija, Kebo."

Fanovi su se pridružili čestitkama, a nisu propustili ni da prokomentarišu Severinin lep gest...
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Severina čestitala Kebi rođendan i uz najemotivnije reči poručila mu OVO

Izvor: Story, 08.Okt.2018

Poslednja serija Severininih eksplicitnih fotografija je izazvala pometnju u javnosti, a ona se kao i do sada povukla, ovaj put na kratko. Severina Kojić je na svom Instagramu objavila fotografiju sa svekrom, pa mu je uputila emotivnu poruku. – Sveki moj, srećan ti rođendan, volin te do neba i nazad...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.