Severina: Milan me je vređao i omaložavao

Izvor: Mondo, 13.Okt.2012, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina: Milan me je vređao i omaložavao

Prošlo je samo nekoliko dana od kako je "pukla" priča da je lepa Seve ostavila srpskog kralja bakra Milana Popovića, ali bura u medijima se i dalje ne stišava.

Bajka najpoznatije hrvatske pevačice se završila samo osam meseci od kako je rodila malog Aleksandra.

Prema pisanju hrvatskih medija, Severina je do sada prošena pet puta, ali ni ovoga puta nije uspela da obuče venčanicu.

"Zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << smo se trudili da uspe, ali nije išlo", rekla je Seve posle mnogih izjava da je sve u redu.

Lepa pevačica se trudila da pojedinosti oko njihovog raskida ne izađu u javnost, ali su neki detalji ipak "isplivali".

"Severina je došla Popovićevim privatnim avionom u Crnu Goru, gde je trebalo da nastupi. Tamo ih je već čekala Milanova ekipa, a lepa pevačica se se pojavila sređena za nastup. Međutim, Milanu se nije dopalo kako ona izgleda, pa je pred svima izvređao kako se loše obukla, da joj je frizura loša i da liči na Jovanku Broz", piše Jutarnji list.

Zbog svađe koja je usledila nakon njegovih uvredljivih reči, Popović je navodno otišao iz Crne Gore i sam avionom otišao u Beograd, dok je Seve ostala sama i ponižena pred njihovim prijateljima.

Seve je ispričala kako su njene prijateljice mislile za Milana da je divan i brižan otac, ali u stvarnosti situacija nije bila tako bajna.

"On je od početka veze želeo dete i ja sam se tome čudila, jer obično su žene te koje detetom prodube odnos sa voljenim muškarcem", pričala je Severina.

Međutim, novopečeni otac se nije baš najbolje snašao u prvim danima života svoga sina.

Po Hrvatskoj kolaju priče da je on stalno negodovao zbog plača male bebe i terao je da iznese dete iz sobe kada se mali uznemiri.

Severinu je to baš pogodilo i kratko je prokomentarisala da se mnogi ljudi ne snađu kada dobiju dete, jer je to potpuno novo iskustvo.

Mnogo toga je smetalo Milanu, pa čak i kako Severina izgleda.

On je želeo da ona bude što prirodnija, da se ne šminka i ne farba kosu i da i ona počne da koristi lekove kineske alternativne medicine.

Tako je počela da pije čajeve za jačanje kose, pa je prestala i da se farba, a šminku je koristila samo za nastupe.

Pošto su svađe postajale sve učestalije, Seve je često išla kod majke u Hrvatsku, jer joj je ona najveća podrška.

Jednom prilikom joj se požalila da posle porođaja ona i Milan nisu imali intimne odnose, pišu hrvatski mediji.

Bilo kako bilo, Milan Popović je sada deo Severinine prošlosti i ona kraj veze ne doživljava kao neuspeh, jer je kako kaže dobila najlepši poklon koji je mogla, sina Aleksandra.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Severina: Milan me je vređao i omaložavao

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2012

Prošlo je samo nekoliko dana od kako je "pukla" priča da je lepa Seve ostavila srpskog kralja bakra Milana Popovića, ali bura u medijima se i dalje ne stišava. ..Severina Vučković nedavno je raskinula vezu sa Milanom Popovićem  ..Bajka najpoznatije hrvatske pevačice se završila samo osam meseci...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.