Severina Kojić završila snimanje albuma - Halo!

Izvor: Svet plus, 03.Nov.2018, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina Kojić završila snimanje albuma - Halo!

Pevačica Severina Kojić nije se oglašavala nakon skandala sa nagim fotografijama, sve do danas. Sada ima dobar razlog za to jer je završila snimanje albuma, pod nazivom "Halo"

Zato što su se fotografije neplanirano našle u javnosti, pevačica je odložila objavljivanje albuma "Halo" ali čekanju je kraj. Severina je na Instagramu objavila da je album konačno završen i izvinila se svima na čekanju:

"Divno mi je podeliti sa vama oseća >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da sam završila sa snimanjem albuma. U to ime, evo i jedan #HALO selfie. Hvala svima koji ste me podržavali, s nestrpljenjem čekali i pisali “kad će”, ljutkali se, ali uvijek pjesme traže svoje pravo vrijeme, nikad ja. A na pesme se ne možete ljutiti. Pogotovo ne na ove koje sam sad snimila."

Na albumu "Halo" će se naći pesme: "Kao", "Otrove", "Mrtav bez mene", "Tutorial", "Unaprijed gotovo" ,"Magija" i još sedam novih:

"Uskoro… Kroz desetak dana ću objaviti datum izlaska albuma…"
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.