Seve posle suda otkrila zašto nosi crveni konac i objavila fotku u bikiniju FOTO

Izvor: B92, 10.Sep.2020, 15:00

Seve posle suda otkrila zašto nosi crveni konac i objavila fotku u bikiniju FOTO

Nakon jučerašnjeg susreta s bivšim partnerom Milanom Popovićem u Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu, Severina je danas objavila fotku na kojoj pozira u crnom bikiniju obrubljenom cvetićima.

"Pružimo podršku svima nama koji uvlačimo stomak kad ulazimo u more... Kol’ ko nas ima?", napisala je pevačica ispod objave.

"Većina... Još kad bi izgledale bar upola kao ti", "Ti nemaš šta da uvlačić", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Iz dana u dan si mlađa, kako je to moguće", "E moja Seve da upola imam stomak kao ti ne bih ga nikad uvlačio", "kraljica naša", komentarisali su oduševljeni pratioci.

Inače, Severina je nakon samoizolacije zbog koronavirusa juče prvi put snimljena u javnosti. Pevačica je išla na sud zbog tužbe koju je protiv nje podneo Popović.

"Nosim crveni konac protiv Milanovih tužbi, kojih je do sada već više od 60", našalila se dobro raspoložena Severina s novinarima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Severina okačila vrelu sliku u bikiniju i našalila se s pratiocima

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Sep.2020

Nakon jučerašnjeg ročišta na Opštinskom sudu u Zagrebu, Severina Kojić je danas objavila fotku na kojoj pozira u crnom bikiniju obrubljenom cvjetićima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.