Izvor: Press, 14.Dec.2018, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI SU BILI IZNENAĐENI! Severina sa rukom na stomaku OTKRILA ISTINU: Dragi moji, moram vam reći pravi razlog... (FOTO)

Ovo se čekalo!
Pevačica Severina Kojić mesecima je u žiži javnosti kako zbog skandala sa porno fotografijama na kojima je navodno ona, tako i zbog toga što se priča da se razvodi. Međutim, poslednjih dana se spekuliše da je pevačica u drugom stanju, što je navodno potvrdio i Dragan >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Kojić Keba posle njegovog koncerta, kada je rekao da je njegova snajka imala opravdan razlog zašto nije bila u centru "Sava" 4. decembra.




Autor: e-stock Ivan Dobričić/Jelena Balić


Severina se nije oglašavala povodom raznih glasina sve do sada, kada je obratila svojim pratiocima na Instagramu fotografijom na kojoj joj je ruka na stomaku, što je podgrejalo dodatne glasine da je u drugom stanju.



Dragi moji, a sad vam moram reći pravi razlog zašto kasnim sa ovom pločom. Eto zato, jer sam slaba na pesme. Sve je bilo "unapred gotovo" (trebali smo izaći još u šestom mesecu) a onda su mi dva svemirca po imenu Tonči Huljić i Jala Brat, kao neobavezno, samo da čujem, poslali još dve pesme... Kako odoliti dobrim pesmama? Nikako. I zato album izlazi 01.02., a i "Kao" je izašla na taj datum. Pa, nek nam je sa srećom - napisala je Severina.



PROČITAJTE JOŠ: DEFINITIVNO: Tanja Savić se vraća u Srbiju, EVO ŠTA JE PRESUDILO! (VIDEO)



Ipak, Severina je otkrila da će njen novi album kasniti, te da će svetlost dana ugledati tek u februaru naredne godine, a svi se pitaju da li će uskoro objaviti i srećne vesti da je u drugom stanju.


Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.