SEVERINU ZADESILA TRAGEDIJA, PA NAPISALA OVU PESMU: Trebalo je da se zove drugačije, ali nisam mogla...

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEVERINU ZADESILA TRAGEDIJA, PA NAPISALA OVU PESMU: Trebalo je da se zove drugačije, ali nisam mogla...

Veoma emotivno.

Severina Kojić bila je gost u emisiji "Premijera - vikend specijal". Govorila je o svojoj karijeri, o samom početku karijere, kao i o pesmama koje su postale evergrin.

Dobro poznata pesma "Prijateljice", nastala 1997. godine i danas je popularna, pa je Seve rado peva na koncertima. Ona je sada ispričala kako je pesma nastala i kome je posvetila.

- Ja sam pesmu "Prijateljice" napisala za moju prijateljicu i trebalo je da se pesma zove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugačije, moja prijateljica se zvala Marica i trebalo je da se zove "Marice, moja prijateljice" jer je to bila moja školska drugarica koja je, nažalost, poginula. Ali nisam mogla tada zbog njenih roditelja, a drugovi iz razreda su mi rekli da moram kad tad da snimim pesmu o njoj. Drago mi je da se ta pesma peva, ona je bila prelepa, imala je prelepe zelene oči i ponekad su nas mešali, a meni je bilo drago jer je zaista bila prelepa - ispričala je Severina.

BONUS VIDEO: ANA SEVIĆ I DARKO LAZIĆ UHVAĆENI ZAJEDNO! Ponovo se ZBLIŽILI - pevačica nasmejana, ništa ne krije (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.